Smaczny konkurs na targach „Na Styku Kultur”

W dniach 26-28 lutego w Łodzi w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym przy al. Politechniki 4 odbędą się targi „Regiony Turystyczne – Na Styku Kultur”. Imprezą towarzyszącą targom jest ogólnopolski konkurs Polski Producent Żywności. Wytwórcy z regionu łódzkiego zaprezentują swoje produkty na stoiskach Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego. Udział w konkursie Polski Producent Żywności daje możliwość promocji rolnictwa regionu i potencjału przetwórstwa rolno-spożywczego wśród klientów z regionu, kraju i zagranicy.
Godziny zwiedzania targów "Regiony Turystyczne - Na Styku Kultur":
Piątek w godz. 10-17
Sobota w godz. 10-18
Niedziela w godz. 10-16

Spośród uczestników wojewódzkiego etapu, komisja konkursowa wybierze firmę, która otrzyma nagrodę marszałka województwa łódzkiego dla Innowacyjnego Producenta Żywności. Wręczenie nagrody nastąpi 26 lutego o godz. 14. Producenci nominowani przez kapitułę konkursu Polski Producent Żywności, wezmą udział w ogólnopolskim etapie podczas targów rolnych w Poznaniu.

„Polski Producent Żywności” to ogólnopolski konkurs organizowany jest przez Stowarzyszenie im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Poznaniu. U podstaw tej inicjatywy tkwi promowanie najlepszych, polskich producentów żywności, często nie docenianych i anonimowych, ale mogących skutecznie konkurować na europejskim rynku żywności.

Każda edycja tego konkursu Polski Producent Żywności, przeprowadzona na terenie województwa łódzkiego - ma za zadanie promocję regionalnej, dobrej, taniej i cenionej przez klientów żywności, produkowanej z polskich surowców i w oparciu o polski kapitał. Spośród wyłonionych przez Kapitułę Wojewódzką laureatów wybierani są producenci, którzy przy wsparciu finansowym marszałka województwa, mają możliwość pokazania firmy i produktów na targach w kraju i za granicą. (włok)

Fot.www.lodzkie.pl

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
=
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
=